Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dekkers/domains/dekkersland.nl/public_html/site/wp-settings.php on line 232

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dekkers/domains/dekkersland.nl/public_html/site/wp-settings.php on line 234

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dekkers/domains/dekkersland.nl/public_html/site/wp-settings.php on line 235

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dekkers/domains/dekkersland.nl/public_html/site/wp-settings.php on line 252

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dekkers/domains/dekkersland.nl/public_html/site/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dekkers/domains/dekkersland.nl/public_html/site/wp-includes/query.php on line 15

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/dekkers/domains/dekkersland.nl/public_html/site/wp-includes/theme.php on line 505
Dekkersland

De voorzet is gegeven! 60 + ? Dan word je van de brug geduwd, want je bent te duur en je leeft in andermans tijd. Het huidige kabinet onderstreept deze zienswijze . Dus dit kabinet is een stel moordenaars. En laten we eerlijk zijn: het echte kapitaal levert niets in. Al worden ze honderd.

De kloof tussen jong en oud en tussen arm en rijk wordt hierdoor nog groter. Ik haat Den Haag.

En weer gaat er vanuit de E.C.B. ruim 529 miljard ongedekte euro’s naar de europese banken, na een onlangs verstrekte lening van 490 miljard. De E.C.B. “hoopt”dat de banken hiervan een klein gedeelte aanwenden voor industriele investeringen/innovaties en het uitgeven van hypotheken.

De veroorzakers van zowel de financiele als de economische recessie (de banken dus) moeten echter gedwongen worden om dit geld daarvoor in te zetten. Maar ja, wie zijn de heersers in deze maatschappij?

Het waren dezelfde banken, die dus verantwoordelijk waren voor de financiele recessie. Veel korte termijn winsten, wat goed is voor de bonussen. Zij zorgden er tevens voor, dat Nederland in een economische recessie geraakte.

Zij wilden geen geld verstrekken voor de nodige investeringen en innovaties, alsmede niet voor de hypotheken. Dit laatste heeft uiteindelijk geleid tot een waardevermindering van ruim 10% van onroerend goed.

Omdat de overheid alleen maar aandacht heeft gehad voor de instandhouding van de banken, zijn nu miljarden bezuinigingen/ombuigingen noodzakelijk.

Door het bewust laag houden van de rente, hetgeen alleen maar gunstig is voor de banken, worden nu de bedrijfspensioenfondsen genoodzaakt op hun uitkeringen te korten.

Alle bezuinigingen komen dus hoofdzakelijk terecht op de schouders van de mensen met de laagste inkomens. Rijk Nederland heeft dankzij onze liberale regering niets te vrezen.

Het is toch logisch, dat wanneer de koopkracht door al de genomen maatregelen wordt aangetast, men de hand op de knip houdt.

Korting op o.a. de pensioenuitkeringen is echter in het geheel niet noodzakelijk. Toen het de pensioenfondsen voor de wind ging, werden zij door de werkgevers afgeroomd. Tientallen miljarden verdwenen in de zakken van die werkgevers en men weigert nu dat geld terug te storten.

Het gros van de woningbezitters heeft op de V.V.D. gestemd, omdat deze partij beloofde, dat niet zou worden getornd aan de hypotheekrente-aftrek. Erg dom dus, want niets is zo onbetrouwbaar als de politiek.

Door het weigeren van de toegang tot Engeland van Geert Wilders is het grootste politieke schandaal allertijden ontstaan. Er gaan al stemmen op om Engeland uit de EU te verbannen.

Politie Leek doet niets tegen het illegaal afsteken van vuurwerk.

De laatste dagen en vooral nu wordt er om het leven geknald. En met echt zwaar vuurwerk.

Maar de politie zie je niet!

Toch zou dit nu een projectitem moeten zijn!

Tegen alle afspraken in werd het afschieten van carbid(melk)bussen binnen de bebouwde kom toegestaan.

Ondanks meerdere meldingen (niet van ons, hoor) ging de terreur gewoon door.

Het is natuurlijk ook veel eenvoudiger om de jongere jeugd het afschieten van vuurwerk te verbieden,

dan de grote jongens met hun carbidbussen aan te  pakken.

Naar aanleiding van alle perikelen en moeilijkheden met de jeugd in Leek, blijkt overduidelijk, dat de politie totaal geen greep heeft op deze groep. Andermaal een staaltje van incompetentie van de Leekster politie.

Daarom deze waarschuwing:

Indien je kennis draagt van kindermishandeling in de relatiesfeer, doe hiervan dan beslist geen melding bij het A.M.K.

Zoek, als je het nodig vindt, andere wegen.

 Allah in plaats van God !

Het herseninfarct heeft veel schade achtergelaten bij bisschop Muskens. Hoe kan hij anders beweren, dat wij God maar Allah moeten noemen. Bij de meeste christelijke gelovigen is Allah een vies woord. Helemaal nu de Islamieten hebben verkondigd, dat de Islam de enige wereldgodsdienst moet worden. In Muskens hebben ze in ieder geval een ware missionaris.

caravan.jpg

fotos-weblog-mary.jpg